iPhone reparatie in Den Haag en omgeving

Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres voor iPhone reparaties in Den Haag? Dan heeft u met ZKL Telecom de juiste partner gevonden. Wij hebben al ruim 20 jaar ervaring in dit vakgebied en kunnen u dan ook zeker helpen met uw telefoonreparatie in Den Haag en omgeving.

Welke iPhones repareren jullie allemaal?

Wij van ZKL Telecom passen ons aan aan de laatste trends uit de markt van mobiele telefonie. U kunt daarom al met de nieuwste telefoons of smartphones bij ons terecht. Naast de nieuwste modellen kunnen wij vaak ook de oudere telefoon weer tot leven wekken en voorzien van de juiste reparatie. Kijk hieronder in het overzicht voor de iPhones die wij zonder enig probleem voor u kunnen repareren.

iPhone X
iPhone 8
iPhone 7 Plus
iPhone 7
iPhone SE
iPhone 6 Plus
iPhone 6 / 6S
iPhone 5C
iPhone 5 / 5S
iPhone 4 / 4S

Staat uw model er niet tussen, neem dan even contact met ons op. In de meeste gevallen kunnen wij uw telefoon moeiteloos en in een kort tijdsbestek voorzien van de juiste reparatie.

Waarom ZKL?

ZKL Telecom is een reparatiecentrum voor smartphones en tablets dat gevestigd is in Den Haag. Al onze medewerkers zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van iPhone reparatie, zodoende bent u 100% zeker van een goed reparatieproces. Wij hebben inmiddels al ruim 20 jaar ervaring en expertise waar u tegen een scherpe prijs gebruik van kunt maken. Al onze experts zijn zeer vakkundig en hierdoor kunnen zij uw iPhone in onze vestiging in Den Haag moeiteloos repareren.

Hoe lang heb ik garantie op een reparatie?

Als u uw iPhone reparatie in Den Haag bij ZKL Telecom laat uitvoeren, dan heeft u drie maanden garantie. Onder deze garantie vallen geen druk-, val-, stoot- en/of vloeistofschade. Wij staan voor kwaliteit en opereren onder de niet goed, geld terug-regeling. Zo bent u altijd verzekerd van een goede reparatie aan uw iPhone en zorgen wij ervoor dat het toestel weer als nieuw functioneert.

Meer informatie?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de iPhone reparatie in Den Haag? Dan kunt u altijd bij ons langskomen op de Vlamingstraat 41 in Den Haag. U kunt ons ook bereiken via het telefoonnummer: 070-4494585. Vindt u het fijner om ons een e-mail te sturen? Dat kan ook via het e-mailadres info@zkltelecom.nl of door het contactformulier op onze website in te vullen.